Програма за доброволци

Програма за доброволци

Как да стана доброволец?

Основната роля на доброволците в работата на фондация „Графия“ е да подпомагат и съдействат при изпълнение на дейностите по проектите и работата ни с хора с напълно или частично нарушено зрение.

За да си доброволец не е необходимо да имаш специално образование, а вътрешна нагласа и усещане за възможност да помагаш на тези, които имат необходимост. Мотивите са различни при отделните хора, но обединяващото е идеята да се помогне.

Като доброволец ще получиш възможности за контакти и общуване с различни хора, разнообразие от дейности, които ще имат принос за собствено развитие и самоусъвършенстване, самочувствие и удовлетвореност за нещо полезно и добро свършено, за развитие на социални умения и ангажиране с определена кауза. Всеки доброволец получава сертификат за доброволческата си дейност и препоръка пред бъдещи работодатели или учебно заведение. За да станете наш доброволец изпратете професионална автобиография и кратко мотивационно писмо на имейл адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Намерете ни и в мрежата